Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobrý den, mám dotaz.
Na moji současnou adresu mi v březnu přišla faktura za vodu ,kterou jsem obratem přes PC zaplatil.Dne 20.5. mě proto překvapilo že mi vodaři odpojili dům od vody z důvodu že jsem neplatič. Při osobním jednání se vysvětlilo,že jsem zaplatil fakturu svého otce,která přišla na mou adresu. Kdežto moje,nezaplacené,byla zaslána na adresu kde již 3 roky nebydlím.Stane se. Nicméně jsem byl nucen s dlužným obnosem 430Kč zaplatit i 900 Kč za opětovné připojení. Jinak bych byl bez vody.Zaraží mě rychlost vodařů. Faktura ,kterou jsem nikdy neobdržel a tudíž nezaplatil měla splatnost 3.4.2008 a již 20.5.2008 jsem byl odpojen.Existuje nějaká lhůta, kdy může dodavatel vody odpojit klienta z důvodu prodlení platby po splatnosti?
předem díky za odpověď
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com