dědické řízení - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dědické řízení

IVETA SACHLOVÁ, 20.05.2008 19:27:45

DOBRÝ DEN MÁM DOTAZ JSEM VĚTŠINOVÝM VLASTNÍKEM 4/6DOMKU A 1/6PATŘÍ PANI,KTERÁ ASI PŘED 10LETY NÁHLE ZEMŘELA V NSR PŘI NÁVŠTĚVĚ DCERY.BOHUŽEL DO DNEŠNÍHO DNE JE V ČR VEDENÁ JAKO STÁLE ŽIJÍCÍ,JELIKOŽ DOSUD NIKDO Z PŘÍBUZNÝCH NENAHLÁSIL JEJÍ ÚMRTÍ A NIKDO NEVIVOLAL DĚDICKÉ ŘÍZENÍ.DÍKY TOMU JÁ NEMOHU SE SVOU ČÁSTÍ DOMU NIJAK DISPONOVAT, ANI JI OPRAVIT JELIKOŽ BYCH TÍM ZVEDLA JEJÍ HODNOTU,PROTO BYCH SE CHTĚLA ZEPTAT ZDA MOHU JÁ AČ NEJSEM NIJAK SPŘÍZNĚNA TOTO DĚDICTVÍ VYVOLAT,ABYCH MOHLA TENTO DÍL NĚJAKÝM ZPŮSOBEM ODKOUPIT NEBO NABÍT.NEVÍM JAK BYCH MĚLA POSTUPOVAT A NA KOHO BYCH SE MĚLA OBRÁTIT.JEŠTĚ BY MĚ ZAJÍMALO JESTLI KDYBYCH NAŠLA DOTYČNOU DCERU ŽIJÍCÍ V NSR A ONA BY MI NAPSALA ŽE SE DANÉ 1/6 DOMKU ZŘÍKÁ ZDA BY MI TENTO DOKUMENT STAČIL K NABYTÍ ONOHO DÍLU AČKOLIV BY TU NEBYLO VYVOLANÉ DĚD.ŘÍZENÍ.PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD,MOC BY MI POMOHLA,JELIKOŽ JSEM V TÉTO SITUACI BEZRADNÁ.DĚKUJI.IVETA

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »