Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
V unoru jsem se vdala a nasledovala manzela do CR ja jsem obcanka SR.Pracovni pomer jsem v SR ukoncila 1.2.2008.Ten trval od r.2001 do r.2008.Dne 15.4.2008 jsem se registrovala na UP v CR/od toho dne mam povoleni k pobytu na uzemi CR/ a zaroven zadala o podporu v nezamestnanosti ukońceni prac.pomeru jsem radne dolozíla potvrzenym tlacivem E 301 ktery plati pro celou EU.Z UP mi zamitli davky vyplacet podle§39 odst.1 pism.a) zak.vubec tomu nerozumim proc nemuzu dostavat podporu v CR pracovala jsem v SR 20 let nepretrzite a ted jsem ostala bez podpory budu rada kdyz mi odpovite dik
Dobrý den, podpora náleží tomu, kdo vykonával v délce alespoň 12 měsíců v rozhodném období zaměstnání nebo jinou výdělečnou činnost zakládající povinnost odvádět pojistné na důchodové pojištění a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti. Jedná se však o pojištění a příspěvek, který byl odváděn do systému v České republice. Vy jste pracovala na Slovensku, což je samostatný stát s vlastním systémem pojištění, tudíž Vaše odvody pojistného vůbec nesouvisejí s ČR. A proto neplníte podmínky pro přiznání nároku na podporu v nezaměstnanosti od českého státu.
Dekuji za odpoved v diskusnim foru ted je mi to uz jasne. Hezky den preju
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com