Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Koupil jsem nemovitost a jsem v pořadí 3. majitel. Na této adrese jako 1. majitel bydlel člověk, který nadělal dluhy a všude doposud uvádí tuto adresu. Je uvedena i v obchodním rejstříku. Jelikož jsem nemovitost nekupoval od něj, nevím ani jak vypadá a natož kde ho hledat. Je nějaký způsob, jak tuto adresu vymazat z obchodního rejstříku, nebo lze podat na něj žalobu, že si tu adresu nezměnil? Časté návštěvy exekutorů a jiných lidí kterým dluží nejsou příjemné.
Prosím poraďte
Dobrý den,
nejjednodušší je zaslat na příslušný obchodní rejstřík dopis (třeba i e-mailem) s tím, že se na této adrese již tato osoba nezdržuje od ...
Klient pro kterého pracuji si žádá provedení změny sídla svých firem. Jakým způsobem mám postupovat.
Děkuji za odpověď Krausová
Dobrý den, tento požadavek zadal klient Vám, nikoliv této poradně. Rady pro komerční účely neposkytujeme, zaplaceno za služby dostáváte od klienta Vy.
Navštivte www.justice.cz. Tam naleznete formuláře pro obchodní rejstřík a program pro jejich vyplňování.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com