Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
rozvedla jsem se s manželem, podepsali jsme dohodu o vyrovnání, ve které stálo, že mi musí měsíčně platit 4 tisíce korun na úvěr, který jsem si vzala na své jméno, abych uhradila v době manželství jeho dluhy z automatů. Nyní půl roku po rozvodu mi bývalý manžel odmítl platit. Co se mi může stát, pokud nebudu mít peníze na úvěrovou splátku sama? Přijde nakonec exekuce na mne nebo na něj? V současné době je ještě asi měsíc v podmínce za úvěrové podvody. Zaměstnání má nyní nové.
Děkuji za případnou odpověď.
Dobrý den,
exekutor může a pravděpodobně bude samozřejmě dluh vymáhat po Vás, protože s Vámi je ve vztahu. Na základě uzavřené dohody se pak následně můžete po manželovi domáhat zaplacení toho, co jste za něho uhradila.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com