Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý večer.
V srpnu se mám ženit.Ale mám nemalé dluhy.Ochrání mou
přítelkyni a její majetek předmanželská smlouva?
Předem děkuji za odpověd.
Dluhy které jste si nadělal sám za svobodna nebudou mít nic s vaší nastávající manželkou společného. Uzavřít předmanželskou smlouvu můžete.
Dobrý den,
mám takový problém - začala jsem studovat poměrně daleko od domova. Nechtěla jsem bydlet na koleji, našla jsem si tedy byt. Od začátku jsem byla dohodnutá se dvěma kamarádkami, že budeme bydlet spolu. U podpisu smlouvy jsme byly všechny 3, říkala jsem majitelce, že zde budeme také 3 bydlet. Smlouvu jsme z praktických důvodů napsaly na moje jméno. Podepsána byla na 12 měsíců (přistoupily jsme na to, že budeme platit i v době, kdy jsou prázdniny a byt je nevyužitý). Nyní skončila škola a "kamarádky" se k placení nemají. Byt je prý můj a jejich starost to není. Je toto chování právně napadnutelné a mám nějakou šanci na úspěch, pokud bych se s nimi musela i soudit? Přece jen ony jsou 2 a když se domluví a budou tvrdit, že jsem od nich chtěla pouze peníze po dobu školy, nic s tím nenadělám :-(
Děkuji
Lenka
Dobry den.v cervenci se z mim pritelem budeme brat,pritel ma ale dluhy a chtela bych se zeptat jestli jde sepsat predmanzelska smlouva,aby dluhy pak nevymahali po moji osobe.moc dekuji predem za odpoved.prijemny den cermakova
Dobrý den
chtěla jsem se zeptat,jestli do smlouvy mezi OSVČ a a.s. může OSVČ vložit větu,že cena za služby bude znovu projednána nebo automaticky navýšena podle výše inflace. A jestli něco takového může být vloženo do té smlouvy,tak prosím o radu jak toto zformulovat. Nemohu nikde na internetu nic v tomto smyslu najít. Děkuji mnohokrát za pomoc Marta
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com