Smlouva - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Předmanželská smlouva

Jiří Tymel, 17.07.2008 21:04:15

Dobrý večer.
V srpnu se mám ženit.Ale mám nemalé dluhy.Ochrání mou
přítelkyni a její majetek předmanželská smlouva?
Předem děkuji za odpověd.

Re: Předmanželská smlouva

Petr Petr, 17.07.2008 22:32:27

Dluhy které jste si nadělal sám za svobodna nebudou mít nic s vaší nastávající manželkou společného. Uzavřít předmanželskou smlouvu můžete.

Ústní dohoda

Lenka R., 27.05.2008 10:34:34

Dobrý den,

mám takový problém - začala jsem studovat poměrně daleko od domova. Nechtěla jsem bydlet na koleji, našla jsem si tedy byt. Od začátku jsem byla dohodnutá se dvěma kamarádkami, že budeme bydlet spolu. U podpisu smlouvy jsme byly všechny 3, říkala jsem majitelce, že zde budeme také 3 bydlet. Smlouvu jsme z praktických důvodů napsaly na moje jméno. Podepsána byla na 12 měsíců (přistoupily jsme na to, že budeme platit i v době, kdy jsou prázdniny a byt je nevyužitý). Nyní skončila škola a "kamarádky" se k placení nemají. Byt je prý můj a jejich starost to není. Je toto chování právně napadnutelné a mám nějakou šanci na úspěch, pokud bych se s nimi musela i soudit? Přece jen ony jsou 2 a když se domluví a budou tvrdit, že jsem od nich chtěla pouze peníze po dobu školy, nic s tím nenadělám :-(

Děkuji

Lenka

Predmanzelska smlouva

Alena cermakova, 18.05.2008 19:24:33

Dobry den.v cervenci se z mim pritelem budeme brat,pritel ma ale dluhy a chtela bych se zeptat jestli jde sepsat predmanzelska smlouva,aby dluhy pak nevymahali po moji osobe.moc dekuji predem za odpoved.prijemny den cermakova

Smlouva

Marta Šambergrová, 18.05.2008 16:57:16

Dobrý den
chtěla jsem se zeptat,jestli do smlouvy mezi OSVČ a a.s. může OSVČ vložit větu,že cena za služby bude znovu projednána nebo automaticky navýšena podle výše inflace. A jestli něco takového může být vloženo do té smlouvy,tak prosím o radu jak toto zformulovat. Nemohu nikde na internetu nic v tomto smyslu najít. Děkuji mnohokrát za pomoc Marta

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »