Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Prosím o vysvětlení jak to je s děděním penzijního pojištění,kde manžel ustanovil mne jako dědičku (má z prvního manželství zletilé děti) a se stavebním spořením. Není dospořena cílová částka. U obou případů se jedná o smlouvy psané na manžela. Bude do dědického řízení počítáno moje stavební spoření? Děkuji za odpověď.
Vlastním rodinný domek,kde žiji s otcem.Otec má na 2 místnosti v darovací smlouvě mezi mnou a jím jako dárcem zřízeno věcné břemeno na tyto místnosti po dobu svého života.Nyní s ním v těchto místnostech žije jeho družka víc jak rok a má zde nahlášeno trvalé bydliště.Bude mít družka otce po jeho smrti nárok na můj rodinný domek?A případně budu nucen jí hledat po smrti otce náhradní bydlení?Děkuji za odpověď.
V r.1986 jsme zakoupili auto žigul, je psane na manzela
ktery v listopadu zemrel, dedictvi neni projednane.co musime jako pozustali udelat s povinnym rucenim a propadlou STK-zatim jsme nic nezaplatili.co bude muset zaridit ten komu auto pripadne v pripade, ze bude chtit auto prodat
/pokud bude o nej zajem/.Mame obavy, aby nase naklady na zaplaceni vseho nebyly vyssi nez pripadne vynosy.jak to bude s SPZ a celkove kdyz nezaplatime?s autem nikdo nejezdime.prosim o vysvetleni a radu.dekuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com