Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, rád bych Vás požádal o radu. S přítelkyní plánujeme koupit pozemek pro stavbu rodinného domu. Nemáme peníze v hotovosti, proto budeme nákup řešit prostřednictvím úvěru ze staveb. spoření přítelkyně. Představujeme si to tak, že já budu přítelkyni na splátky úvěru přispívat 1/2. Výstavbu rodinného domu bychom financovali z prodeje mého bytu. Předpokládám, že do výstavby domu by přítelkyně neinvestovala, tudíž dům by patřil mě. Požádal bych Vás o radu, nebo názor, zda je toto dobré řešení, či ne? Byl jsem z více stran varován, že v případě, že bychom se s přítelkyní v budoucnu rozešli, může být vypořádání za pozemek poněkud problematické. Jde toto podchytit nějakou smlouvou? Mohu postavit dům na pozemku, ač nejsem majitelem pozemku? Děkuji za odpověď, případně za nastínění vhodného řešení nákupu pozemku a stavby domu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com