dohoda o majetkovém vyrovnání - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dohoda o majetkovém vyrovnání

Marie Skořepová, 14.05.2008 13:11:40

Dohodli jsme se s manželem ,že uzavřeme dohodu o majetkovém vyrovnání před rozvodem,jde i o majetek nemovitý,stačí tato dohoda s ověřenými podpisy pro katastr nemovitostí a kdy se žádá o převod vlastnických práv před nebo po rozvodu? Je možné v dohodě také uvést,že nejsem zavázána platit případné dluhy manžela? Odešel před 3mi roky a nevím,jestli nějaké dluhy nemá. Moc děkuji za odpověď. Skořepová.

Re: dohoda o majetkovém vyrovnání

Vanda Hlaváčková, 21.05.2008 18:36:16

Ještě v manželství na popud manžela jsem převedla veškerý svůj majetek na něj na základě jeho slibu, že se o mě a mou rodinu postará. Došlo však k pravému opaku. V současné době žijeme už každý sám, on s jinou partnerkou a já ve svém bytě. Před půl rokem jsme se dohodli na skončení a vypořádání, on se vším souhlasil, ale během půl roku mého upomínání není ochoten vytvořit naše majetkové vypořádání(je právník) a přiložit ho k žádosti o rozvod. Já protože spolu nežijeme nevím zda nedělá dluhy a zda bych v takovém případě musela tyto s ním splácet. Jak mám postupovat abych konečně byla rozvedená?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »