Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Chci se zeptat, v době kdy jsem byl ženatý, jsme si brali úvěr ze stavebního spoření, který stále trvá. majitel, otec bývalé manželky mi nechal podepsat směnku na celou částku pro případ neplacení úvěru. Chci se Vás zeptat, jestli tuto směnku může použít bez ohledu na to jestli je úvěr placen, či nikoli? A jestli ji může vymáhat bez důkazu, že mi vůbec nějaké peníze půjčil. Děkuji
Dobrý den, to je právě výhoda směnky, ten, kdo je z ní oprávněn, totiž nemusí vůbec nic dokládat (kromě směnky) nebo něco prokazovat. Směnka je sama o sobě dostatečným důkazem, který nevyžaduje další důkazní podporu. Naopak to budete Vy, kdo se bude muset hájit tím, že právní vztah, o který se opírá (a který je směnkou zajištěn), nevznikl nebo neexistuje.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com