Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,asi před měsícem jsme si koupili automobil z autobazaru.Autobazar je dle smlouvy pouze zprostředkovatel.Předevčírem jsme byli v servisu na počítači a zjistili jsme, že byli na tachometru stažené kilometry asi o 150000, což nyní podle smlouvy neodpovídá.Tudíž neodpovídá ani stav úměrný provoznímu stáří.Kdyby jsme o tomto stavu věděli auto bychom nekoupili.Dá se odstoupit od smlouvy nebo, jak by se tento problem dal řešit?V autobazaru nám řekli,že oni ani starý majitel tyto kilometry nestáhl.Děkuji za odpověď
Dobrý den, vidím , že v ČR kupovat ojeté vozidlo je docela problé,- Taktéž jsem ,koupil automobil z autobazaru ten vozidlo přivezl ze zahraničí a tz.prodavá s čistopisem " vozidlo v ČR ještě neregistrováno" .Vozidlo které jsem koupil mělo na průvodce ale i ve vozidle stav km 93 000km , po podepsání smlouvy a předání všech potřebných listin jsem zjistil , že na uvedené vozidlo je vystaven protokol o měření emisí a stk ve kterém je uveden stav najetých kilometru 140 000 a to již před půl rokem.. Samozřejmně bazar o ničem neví , dá se v této situai něco dělat. Děkuji za odpověd.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com