obecní byt - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

obecní byt

Jana Kaněrová, 05.05.2008 22:25:01

Bydlím v obecním bytě, platím tržní nájemné. Lino v kuchyni a chodbě je staré cca 25let, je na mnoha místech propálené(původní nájemník vytápel byt kamnama) a v jednom místě dokonce lino asi 1m2 chybělo již před 5 lety, kdy jsem se do bytu stěhovala. Nyní jsem žádala obecní úřad o zakoupení nového lina, má žádost mi však byla zamítnuta. Já se přesto domnívám, že můj nárok je oprávěný.

Re: obecní byt

Mgr. Oldřich Topka, 06.05.2008 08:06:21

Dobrý den, jestliže se domníváte, že svůj nárok obhájíte u soudu, tak podejte žalobu a požadujte splnění povinností pronajímatele. Pokud se totiž nedohodnete a pronajímatel výměnu nezajistí. Můžete požadovat i slevu z nájemného nebo odstranit závadu sama a požadovat náklady po pronajímateli. Ovšem v případě soudu bude vhodné si zajistit právního zástupce.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »