Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na počítáni hodinového fondu. Mám nerovnoměrné rozvržení pracovní doby (krátký, dlouhý týden) a pevnou měsíční mzdu. Na měsíc květen mám mít v rozpisu pracovní doby u zaměstnavatele 176 odpracovaných hodin i když mám započtený jeden svátek. Proto bych se chtěla zeptat, zda je to správně. Neměla bych mít pouze 168 hodin, když pracuji pouze v jeden svátek?
Děkuji za brzkou odpověď.
Dobrý den, pracovní doba se započtenými svátky činí za květen 176 hodin. Fond pracovní doby je pojem, který ZP nepoužívá. Vámi odvedená práce se posuzuje podle ustanovení ZP a toho, co jste skutečně odpracovala. Fond pracovní doby je sice v personalistice používán pro stanovení pracovní doby, ale určující je to, co skutečně odpracujete.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com