Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
rád bych Vás poprosil o radu jak postupovat v případě, že můj soused chová dobytek a chlévskou mrvou a kyselým hnojem smrdí půl vesnice.
Bydlím v obci Staré Město u Frýdku Místku, kde jsem před časem kouipil rodinný dům.
Bohužel mým sousedem přes ulici je statkář, který chová přes 15 kusů dobytka a ostatní domácí zvířata. Nelibým zápachem či přímo smradem mi zamoří dům tak pětkrát denně, především tedy v noci.V teplých dnech si připadám jako bych si ustlal na hnoji. Bez přehánění mne u jednoho oběda natáhlo ke zvracení. Dnes jsme již trochu přišli na to které okna lze otvírat a které ne. Přesto mi nepřipadne normální, že mne někdo svou živností může takto otravovat život. Jedná se o každodení a vlastně i noční problém. Nechci nikomu přidělavat problémy, ale připadá mi to přinejmenším bezohledné. Dá se prosím tedy postupovat nějakou oficiální cestou vedoucí k vyřešení tohoto problému. Nebo považuje tuto situaci náš zákon jako jistý přestupek či omezení ostatních sousedů.
Mockrát děkuji za Vaši pomoc.
Pěkný den
Marek Roček
Zkuste se odvolat na zápachovou vyhlášku. Je však nutno sehnat více než 20 podpisů. Celé odevzdejte obci k přešetření
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com