Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Prosím o radu jak prokázat exekutorovi, že majetek je můj a ne např. synův, který dluhy způsobil. Děkuji.
Dobrý den, jakýmkoliv dostatečně průkazným způsobem. Účtenky, daňové doklady, kupní nebo jiné smlouvy, prokázání platby za zboží z účtu, výpisem z příslušné evidence, svědeckou výpovědí apod.
Dobrý den: vztahuje se zákaz kouření na veřejných místech a prostranstvích i na tzv. elektronickou cigaretu? viz www. elektronicka-cigareta.com
Jedná se o výrobek schválení SUKL, vykazuje Prohlášení o shodě, zakoupen v autorizované prodejně.
Jde o nejmodernější způsob odvykání kouření.
Děkuji s pozdravem Václav Svozil
Dobrý den,
podívejte se např. na stránky http://www.kurakovaplice.cz/index.php?strana=cigareta
zde se mj. dočtete, že tuto cigaretu můžete používat prakticky kdekoli. Je však možné, že budete mít problém přesvědčit své okolí o nezávadnosti.
Děkuji za odbornou radu, s vašim serwerem jsem velmi spokojen a doporučuji ho svým klogemům. S pozravem Dr. Václav Svozil
Dobrý Den
Chtěl bych se zeptat, pokuď nějaká osoba vznese žalobu na můj účet, a tím tedy na jeho vlastníka, ať už za jakýmkoliv účelem, má právo Police ČR nebo jiný orgán nahlednout do mého účtu, a zjistit případné informace o mně? Jakož-to adresu bydliště, jmeno, přijmení, pohyb transakcí na mém účtu...atd. Prostě mě kompletně prověřit bez mého vědomí.
Děkuji za odpověď
Adam Severa
Dobrý den,
nechápu - co prosím Vás máte na mysli tím, že někdo "vznese žalobu na Váš účet"? Jaký účet, jakou žalobu? Zcela nesrozumitelný dotaz.
Dobrý večer.
Je mě 62 let mám zablokováý účet a v bance mě nemohly říc proč a od koho zablokování nařídil žádnou žalobu jsem neobdržel na exwkuci nejsem schopen zjistit kdo zablokování účtu nařídil je to jediný můj příjem z účtu nemám ani korunu a nebudu mít ani na nájem a bude ze mne bezdomovec.Jsem na PN a nemám ani na léky.zjistil jsem to tak při kontrole účtu že tam mám dluh a já si nic nepůjčoval.
Prosím poraďte co mám dělat.
Děkuji karel stošek
Dobrý den,
v bance by Vám měli říci, který soud exekuci nařídil, příp. jestliže ji provádí soudní exekutor, tak jeho spisovou značku. Podle té si konkrétního exekutora zjistíte a dotážete se ho na tuto exekuci.
Dobrý den. Byl jsem obžalován z úvěrového podvodu měl jsem si půjčit peníze na poště cca 50km od bydliště i když nemohu chodit a auto nemám.někdo jsi na mé OP půjčil,/bydlel jsem na ubytovně OP JSEM NEZTRATIL./
15000 kč já né a při dokazováni na policii jsm psal 6x A4
i když nemohu kvůli nemoci psát,proběhly 2 stání a já vždy dostavil těď 4 měs mám PN.a nemohu chodit ani psát v době nařízení soudu jsem se řádě omluvil přotože jsem byl na opereci v F.N OPĚTOVNÝ SOUD A JÁ MARODÍM ZNOVU JSEM SE OMLUVIL a byl odsouzen bez mé přítomnosti,tím přijdu o zaměstanání a nějakým způsobem přežívat je mě 63 let po rozvodu jsem vychoval jem svoji dceru.byl jsem vrátným,to je na mrtvici.Jsem rozvedený samoživitel,nikoho nemám bydlel jsem na aziláku a dostal ven bydlím v pronáju ČID 4700 kč/měs- 3700Kč 13,5 metrů čevr pronájem,nemám ani na léky.nemám na právnika poradte co dělat. stošek
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com