Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat jak je to s koupí nebytového prostoru.. uvažuji že bych něco takového pořídil, upravil a následně bych v tom bydlel.. Nebytové prostory bývají levnější a tak se chci zeptat jestli s tím bydlením v ní může být nějaký problém..
Děkuji
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl v tom, když mám v kupní smlouvě o koupi nemovitosti (pozemku) větu, že kupující nabude vlatnictví k převáděné nemovitosti vkladem do katastru nemovitostí, a když tam tato věta není. Jaký to má praktický dopad a co mi jako kupujícímu doporučujete - dát tuto větu do smlouvy nebo ne?
Předem děkují za odpověď.
S pozdaravem Lucie Švecová.
Dobrý den,
je zcela nepodstatné, zda-li tam tato věta obsažena je nebo není - vlastnictví k nemovitosti vždy přechází na kupujícího okamžikem vkladu do KN ze zákona.
Dobrý den,
syn koupil před pěti lety dům s pozemkem přes realitní kancelář. Dnes jsme při prohlížení serveru czuk.cz zjistili, že vlastně tři části pozemku patří jiným majitelům. Jedna část-vrata a cesta- bývalému JZD a dvě části- součást naší zahrady- Pozemkovému fondu. Prosím poraďte mi, jak máme postupovat, aby se vše dalo do pořádku.
Děkuji
Dýbová
Dobrý den,
to chcete říct, že jste celých 5 let a to zvláště po koupi, si nedošli pro výpis z katastru?
Zde Vám neporadím, neznám obsah kupní smlouvy - dojděte si za advokátem a předložte mu listiny.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com