oplocení - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

plot

Marta Gubišova, 27.08.2007 11:50:09

Muže se soused bez mého souhlasu připojit na muj plot.Jaky ma byt odstup když mam jako první majitel pozemku plot postaveny na vyměřených bodech a nepřejí si napojení plotu

Re: plot

Marta Gubišova, 27.08.2007 11:58:07

Muže se soused bez mého souhlasu připojit na muj plot.Jaky ma byt odstup když mam jako první majitel pozemku plot postavený na vyměřených bodech a nepřejí si napojení plotu

Re: plot

Dagmara, 16.06.2011 13:59:23

Dobrý den, můj problém zní takto, máme mezi sousedy plot, který je můj a on si postavil dřevěnou zástěnu těsně u mého plotu. Může v takové blízkosti být a nebo jsou dané metry které by měl dodržet.Slyšela jsem, že by to mělo být asi půl metru od mého plotu.Když je silný vítr, tak jejich zástěna mlátí do našeho plotu. Děkuji za odpověď Dagmara

oplocení

Radek Macháček, 25.07.2007 09:14:49

Dobrý den,
muj problem se taktez tyka dosti sveraznych sousedů. Chci se zeptat,zda si soused muze postavit oploceni sveho pozemku z vlniteho azbeztu, ze ktereho ma i sestavenou strechu nad garazi,ktera z jedne strany zdi tvori soucast plotu postaveného primo na hranici bez oznameni sousednimu majiteli.Dekuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »