Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím Vás o radu. V podniku pracuji 23let, dne 28.3.08 mi byla dána výpověď §52odst.c, a bylo mi sděleno, že výpovědní lhůta končí 31.5.ale na výpovědi je napsáno ( výpověď §52odst.c ke dni 28.3.08 a je podepsaná zaměstnavatelem 25.3.) já ji podepsala a 7.4.jsem omarodila. Dne 17.4.mi zaměstnavatel poslal poštou novou výpověď, s tím že pozměnili datum na výpovědi pro lepší informovanost ( výpověď §52odst.c ke dni 31.5.08 a je opět podepsaná zaměstnavatelem dne 25.3.08.Dále je v dopisu napsáno , abych poslala starou výpověď zpět zaměstnavateli a novou výpověď podepsala a zaslala vše do 23.4.08 zaměstnavateli, s tím že mi opět končí výpovědní lhůta 31.5.08. Prosím Vás tím o radu, jaká výpověď je platná a co mám dělat. Děkuji mockrát předem za Vaší odpověď. Hamplová Libuše
Dobrý den, platná by měla být původní výpověď. Výpovědní doba běží ze zákona a jestliže Vám byla doručena v březnu, pak skutečně uplyne 31.5. Proč zaměstnavatel dělá kolem výpovědi takové "kotrmelce" není jasné. S koncem května tedy skončí PP tak jako tak a Vy nejste povinna reagovat na výzvu zaměstnavatele, aby jste mu znovu něco podepisovala a vracela mu původní výpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com