Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, momentálně jsem na nemocenské a jsem znovu těhotná (1. syn má již 4 roky). Před nástupem na 1. mateřskou jsem byla zaměstnána jak na hlavní, tak na vedlejší pracovní poměr, tj. měla jsem nárok na dvojí mateřskou. Ráda bych se zeptala, jak je to u mě se současným těhotenstvím, zda i nyní mám nárok na dvě nemocenské, resp. mateřské, když jsem se původně se zaměstnavatelem dohodla na prodloužení rodičovské do 4 let věku dítěte a na nemocenskou jsem nastoupila ještě před čtvrtými narozeninami mého syna. Nemáme však o tom žádný zápis, je nutný? A jak by to bylo v případě, že bych se s ním na prodloužení rodičovské nedomluvila. Děkuji za odpověď. Mišková.
Dobrý den, PPM by mělo běžet za obdobných podmínek jako dosud, tedy pokud bude stále existovat více PP. Jestliže Vám zaměstnavatel další neplacené volno neposkytne, budete muset nastoupit do práce (pokud tedy nebudete v pracovní neschopnosti). A s dalším dítětem buď nastoupíte na mateřskou dovolenou nebo na nemocenskou, budou-li pro to důvody. Po návratu do práce se může stát, že dostanete výpověď. I tuto možnost je nutné zohlednit.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com