Neopravnene srazky ze mzdy - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Neopravnene srazky ze mzdy

Martin Franek, 20.04.2008 20:11:30

Dobry den,
mam problem s,ted jiz byvalym,zamestnavatelem.
Mel jsem uzavrenu smlouvu na dobu neurcitou, k dispozici sluzebni automobil pro uziti k soukromym ucelum.
Jednoho dne si mne pozval muj nadrizeny "na koberecek" a dostal jsem vytykaji dopis pro neplneni povinnosti.Zhruba za 14 dni se toto cele opakovalo,opet vytykaci dopis,byli mi zabaveny klice od automobilu a CCS karta.Asi po tydnu jsem se od kolegu dozvedel,ze se zmenily servisni podminky firemniho klienta,o cemz me muj nadrizeny neinformoval.Po dvou mesicich mi mezi ctyrma muj nadrizeny rekl,ze by byl rad,kdybych odesel.Ovsem do dnesniho dne nemam dokument o odevzdani automobilu,CCS karty.Automobil jsem odevzdal 14.11.2006 a firma mi naklady na uziti auta pro soukrome ucely davala na muj vrub jeste nasledujici dva mesice.Po me vypovedi jsem byl 4 mesice na Uradu Prace.Vyse davky mi byla vypoctena na zaklade nizsi vyplaty,nez bych mel dostat po odevzdani vozu,kdyz jsem jej nemohl vyuzivat.Nevim,jak toto cele resit.Franek M.

Re: Neopravnene srazky ze mzdy

Mgr. Oldřich Topka, 21.04.2008 11:24:00

Dobrý den, celou věc předložte advokátovi k posouzení. Kromě toho jste měl celou situaci řešit již od počátku a nečekat celé měsíce. Právník by se měl pokusit o smírné řešení situace s vaším bývalým zaměstnavatelem. Když k dohodě nedojde, bude se muset bránit u soudu.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »