Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Na můj popud byla provedena v družstevním domě u mého bytu montáž paraboly TV příjmu.Původní konstrukce po minulém nájemci je zatím na původním místě, nová konstrukce je umístěna o 3m.Stará konstrukce bude demontována.Na nové konstrukci je umístěna parabola včetně protaženého kabelu skrz panel.Družstvo mi zaslalo dopis, kde mě informuje, že jsem porušil stav.zákon §152 a obč.zákon §694 a požaduje její odstranění. Můj argument je ten, že již k bytu na minulého nájemce bylo povolení vydáno a proto jsem nežádal o souhlas, pouze jsem oznámil provedení po montáži.Dotaz:Byl můj postup správný? Vztahuje se souhlas ke jménu, nebo k bytu? Jaké kroky musíme provézt vůči družstvu, aby jsme nemuseli provézt demontáž? Děkuji Makešová
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com