Výpověd dohodou - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Výpověd dohodou

Hanka Dolejší, 17.04.2008 12:31:48

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat dne 1.4 2008 jsem podala výpověd dohodou ke dni 19.4.2008 důvod který jsem uvedla do výpovědi je že se stěhuji na jinou adresu kde to mam do prace 50km. Musí mi to zaměstnavatel uschopnit k to mu datumu?? A do kdy mi má dát jeho rozhodnutí?? Je tu žu 15 dni ode dne podaní výpovědí. Děkuji

Re: Výpověd dohodou

Mgr. Oldřich Topka, 17.04.2008 12:50:08

Dobrý den, kdyby jste si prošla diskuze před tím, než vložíte dotaz, zjistíte, že Vaše vyjádření je naprosto nesmyslné. PP končí buď výpovědí, u které běží 2-měsíční výpovědní doba a ta musí být ještě odpracována (bez ohledu na to, že jste přestěhovaná), anebo je PP rozvázán dohodou a končí podle toho, jak si strany sjednají. Výpověď dohodou neexistuje! Jestliže jste tedy podala něco tak nesmyslného, zaměstnavatel na to ani nemusí reagovat, protože není zřejmé, co vůbec chcete. Nebo Vás může vyzvat, ať své podání opravíte. Jinak pro přijetí návrhu na rozvázání PP dohodou není stanovena žádná lhůta. Záleží na okolnostech. Ve Vašem případě lze předpokládat, že zaměstnavatel Vaši nesprávně navrženou dohodu neakceptoval. Jaký je stav věci si tedy musíte zjistit přímo u něj.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »