Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,již dlouho pracuji jako vychovatel v dětském domově.Normální pracovní doba v pracovních dnech je od 14h do 20h.O svátcích,sobotách ,nedělích a prazdninách je pracovni doba od 8h do 20h.Doposud jsme neměli v práci žádnou přestávku.Důvodem k zavedení přestávek bylo to, že nás p.ředitelka našla pít kafe na dvoře DD mezi popelnicema.(ve 12tihodinové službě)Byli jsme za to potrestáni odebránim osobního hodnoceni a byly nastoleny přestávky na oddych.Ve 12tihodinové službě tomu rozumím,ale nechápu přestávku v době od 14-20h!!!Osobně ji mám od 19 do 19,30 potom 30 min pracuji a jdu domů.Bylo to odůvodněno ředitelkou ,že naše práce je náročná:-)Osobně to chápu jako mstu za "dýchánek u popelnic" a hlavně jako šetření mzdovými prostředky!!!!!
Dobrý den, podle zákoníku práce je zaměstnavatel povinen poskytnout zaměstnanci přestávku na oddech a jídlo vždy nejdéle po 6 hodinách nepřetržité práce, ale přitom ji nesmí stanovit na konec pracovní doby. Tudíž je Váš zaměstnavatel stanovil takto. Pochybuji, že by se Vám podařilo jeho rozhodnutí úspěšně napadnout.
Dobrý den.Pracuji jako vychovatelka ve státním zařízení,s mentálně postiženými osobami.Moje šéfová začala studovat vysokou školu.Svou práci předává podřízeným,takže nejen že se starám o klienty,ale vytvářím znění standardů kvality,dodělávám práci v počítači...Nejsem líná,takže přiměřené množství práce navíc zvládám,ale někdy se ohradím,že nemám ve smlouvě kancelářskou práci,ale výchovnou činnost a administrativu pouze s tím spojenou.Dostala jsem již dvě písemná napomenutí,prý za drzost.Zajímalo by mě,co všechno může ředitel nařídit jako pracovní povinnost.Ředitelka je v práci asi tři dny v týdnu.Neustále si stěžuje,jak moc má práce.Své požadavky dává příkazem,nesnese jiný názor,než má sama.
Školu,kterou studuje upředňostňuje před prací. Navíc má několik mimopracovních aktivit,které si otevřeně vyřizuje,když náhodou do práce příjde.Nechci z práce odejít.Mám potřebnou kvalifikaci a klienty mám ráda,ale nechci dělat jako otrok.Má ředitel také nějaké povinnosti,nebo jen vládne druhým?
Dobrý den, práce je zaměstnancům přidělována podle toho, jaký druh práce mají ve smlouvě. A také se posuzuje jaké je náplň této práce. Pokud se domníváte, že je Vám zadávána práce nad rámec Vašich povinností, pak si můžete stěžovat např. u zřizovatele Vašeho zařízení nebo podat podnět na oblastní inspektorát práce anebo přímo výkon těchto prací odmítnout. Kdyby jste kvůli tomu dostala např. výpověď, musela by jste se bránit u soudu. Teprve ten by dostatečně posoudil jestli vedení překročilo své pravomoci. Ale před tím, že na Vás ředitelka bude po takové stížnosti opravdu "nepříjemná" Vás nikdo neochrání.
DOBRÝ DEN POTŘEBUJU POMOC JEDNÁ SE O TO KDYŽ JSEM NASTUPOVALA DO ZAMĚSTNANÍ BYLA JSEM BLONDÝNA PROTOŽE JSEM NEUSTÁLE POSLOUCHALA BLBÉ BLONDÝNA A ŽE ČÍM STARŠÍ TÍM KRATŠÍ NECHALA JSEM SE PŘEMLUVIT TEDˇ MI VLASY DOROSTLY MĚLA JSEM MĚDĚNOU BARVU ZAKAZALA MI JÍT NA KASU ŽE JSEM ČARODĚJNICE A DALA MI ULTIMÁTUM BUDˇ SE NECHAM OSTŘIHAT A PŘEBARVIT NEBO NEBUDU CHODIT NA KASU DALA JSEM SI ZPÁTKY BLOND ALE STEJNĚ MI NA KASU ZAKAZALA PRÝ ONA JE TAM VEDOUCÍ BUDˇ POSLECHNU A DÁM SI MÉLÍR A OSTŘIHAT NEBO NEBUDU CHODIT NA KASU COŽ MI SNIŽÍ PENÍZE KDYŽ JSEM ŘEKLA ŽE JE TO OMEZOVÁNÍ OSOBNÍ SVOBODY ŘEKLA ATˇ SI SKUSÍM ŽALOVAT ŽE MI NEUVĚŘÍ JSEM PSYCHYCKY NA DNĚ NECHCI SE DÁT OSTŘÍHAT PRODAVÁM V ODĚVECH ALE JÍ VADÍ ŽE NENÍ PO JEJÍM A TAK MI NEZBYDE NEŽ ODEJÍT BUDE MI 52 LET ALE TO NEZNAMENÁ ŽE MUSÍM MÍT KRATKÉ VLASY JÁ UŽ NEVÍM CO DÁL MŮŽETE MI POMOC PŘEDEM DĚKUJU MOC S ÚCTOU NOVOTNÁ DAGMAR
Dobrý den, je naprosto jasné, že ke změně účesu Vás nikdo nutit nemůže. Ovšem obrana před takovou šikanou je značně obtížná. Můžete se obrátit na Oblastní inspektorát práce, který dohlíží nad dodržováním pracovněprávních předpisů. Žalobu můžete zvážit také, ovšem její možnosti by jste měla konzultovat s advokátem. Chování vedoucí však žádný rozsudek zásadně neovlivní. To je věc komunikace mezi lidmi. A pokud je někdo v jednání s ostatními neomalený, pak to žádný rozsudek ani instituce bohužel nezmění.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com