Reklamace elektroniky - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

reklamace

František Kocourek, 27.11.2008 13:23:59

Před rokem a půl jsem zakoupil telefonní přístroj -komunikátor. Během uvedené oby se vyskytly č závady. Tři závady byly uznané a oprávněné. Nejednalo se o stejné závady. Přístroj jsem musel 4x poslat do servisu a ze servisu byl odeslán do Německa. Telefon jsem používal snad 5 měsíců. Nyní se zase vyskytla závada, kterou nejsem schopen odstranit! Po domluvě s porodejcem lze odstoupit od smlouvy. Prodejce tvrdí, že musí být 4x stejná závada. K čemu je mi však takový telefon, který nemůžu používat! Děkuji. F.K.

Reklamace elektroniky

Soňa Vášová, 15.04.2008 12:42:51

Dobrý den, reklamovala jsem domácí pekárnu, pekárna mi byla vrácena po měsíci - přesně - s tím, že je opravená. Bohužel ale opravená není - závada odstraněná nebyla - což jsem doma zjistila asi za 3 dny..a pekárnu opět dovezla do elektra. Tam mi bylo řečeno, že mají opět měsíc na vyřízení reklamace - na zaslání do servisu a opravu. Je to tak skutečně správné ? Lze to tak donekonečna? Co když mi ji opět po měsíci vrátí a já zjistím, že závada odstraněná není? Moc děkuji za radu..

Re: Reklamace elektroniky

Mgr. Oldřich Topka, 23.04.2008 08:42:59

Dobrý den, pokud se stejná vada vyskytne 3x lze odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněz.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »