Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, vloni jsem z osobních důvodů vkládal peníze na účet mého bratra, který na podzim zemřel a já si poté následně zpět své vložené peníze z účtu vyzvednul, neboŤ jsem měl podpisové právo, jenže pozůstalá vdova, moje švagrová mi nyní chce tyto peníze vzít, s tím, že patří jí, protože byli na účtě jeho bývalého muže a že na mě podá žalobu a jelikož její známa je pracovncie na soudu a ta se informovala soudce a ten jí řekl, že pokud já neprokážu, že peníze byly moje, tak že o ně přijdu. Můžete mi prosím poradit, jak mám dokázat, že peníze, které jsem vložil na účet byli moje? Jsem OSVč, takže příjmy mám, kdyb jako chtěli říct, že si vůbec nic nevydělávám a potom já přeci nemám čísla těch bankovek, abych řekl, že bankovka číslo 123456, kterou jsem vložil na účet mého bratra, je od pana X. To mi přijde trochu absurdní... CO na to třeba presunkce neviny, vždyť oni mi musí nejdříve prokázat vinu a ne abych já prokazoval svoji nevinu, ne? D2kuji s pozdravem P.N.
Dobrý den,
předložte jim doklad o vložení částky - výpis z účtu pokud to bylo převodem, nebo doklad při vkladu učiněném osobně na pobočce. Pak byste měl věrohodně prokázat, z jakého důvodu jste je vkládal a jestli např. neměly tyto prostředky sloužit jako úhrada nějaké půjčky apod. Presumpci neviny sem nepleťte, to je otázka zcela jiného řízení; zde nejde o vinu či nevinu.
Pomohli jsme Vám? Přispějte na provoz těchto stránek zasláním SMS ve tvaru
WED DAR na číslo:Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
100,- Kč již za aktivaci
On-line prodej stavebního materiálu
Provize 3%
On-line nabídka pojistných produktů.
Provize 7%
Ptejte se odborníků v naší online právní poradně.
Jsme on-line, máme menší náklady, a proto jsme nejlevnější.
Advokátní kancelář www.Pravnik.org
Specializuje se především na občanské, pracovní a rodinné právo, vymáhání pohledávek, převody nemovitostí, bytové právo.
Specializuje se na občanské právo, právo rodinné a pracovní.
Specializuje se na rozhodčí řízení, právo on-line prostředí (internetová problematika), právo obchodních společností, právo nekalé soutěže.
Největší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czChcete vyšší zisky? Zlepštete e-mailovou komunikaci se zákazníkem.
IS.WEDOS.comStavíme Datacentrum ve stylu „REALITY SHOW”.Zajímá Vás jak se dělá firma? Sledujte aktuální dění na webových stránkách datacentra.
Datacentrum.WEDOS.com