dodatek k pracovní smlouvě - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nepřetržitý provoz

Radek Vaňous, 04.03.2009 06:35:09

Dobrý den,
až dosud jsem pracoval ve 4-směnném nepřetržitém prac. režimu, od 1.3. zaměstnavatel nařídil 3-směnný nepřetržitý pracovní režim a v současné době nás nutí podepsat dodatek k prac. smlouvě na 3-směnný 4-denní pracovní režim. Má na toto právo? Co se stane, když tento dodatek odmítnu podepsat?

dodatek k pracovní smlouvě

Lenka Šrámková, 09.04.2008 18:35:05

Prosím o radu: k pracovní smlouvě mi byl před rokem vystaven dodatek č.1. Vztahoval se k náplni práce na určité období, které již vypršelo. Dodatek tedy již není nutný(platný). Nyní mi byl zvýšen plat (pracuji ve veřejné sféře) a zároveň se zjistilo, že mám ve smlouvě chybně stanovenu délku dovolené - ve smlouvě je 4 týdny, podle zákona mám nárok na 5 týdnů.Obě změny chce zaměstnavatel řešit jedním dodatkem ke smlouvě. Jde mi o to, zda lze tento nový dodatek očíslovat jako č.1 (ten původní dodatek č.1 již neplatí), nebo č.2. Pokud č.2, tak kdykoli budu pracovní smlouvu někde dokládat, musím pak logicky dát i dodatek č.1 i když už neplatí? Trošku zamotané, ale nevím si rady.

Re: dodatek k pracovní smlouvě

Mgr. Oldřich Topka, 11.04.2008 15:47:36

Dobrý den, podstatné není číslo dodatku, ale jeho obsah. A situací kdy by jste měl dokládat smlouvu včetně jejích dodatků, příliš není.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »