Kategorie: Pracovní právo / Dovolená
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Pracovní smlouvu jsem uzavřel od 4.9.2007 do 30.4.2008 jako topič na poloviční úvazek.Potřeboval bych vědět na kolik dnů dovolené mám nárok za rok 2007 a poté za rok 2008 ze základu 25 dní dovolené?
Dobrý den, platí to samé, co u všech podobných dotazů. Toto není poradna pro mzdové účetnictví! Takové výpočty zde neprovádíme.
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat na nárok na dovolenou,mam ještě 6,5dne za rok 2007 a zaměsnavatel mě zakazuje si ji vybrat,když ji zrovna potřebuji mužu si vybrat třeba 1 den,když si ho nahlásim týden dopředu aniž bych byl bez postihu(bez prémií atd.)Děkuji.
Dobrý den, čerpání dovolené určuje zaměstnavatel. Vy ji sice můžete nahlásit, zaměstnavatel Vám ji ale musí potvrdit. Svévolně si jí vzít nemůžete. Na druhé straně Vám však musí umožnit její čerpání. A pokud neumožní vyčerpání loňské dovolené do 31.října, pak na dovolenou můžete nastoupit ze zákona i bez jeho souhlasu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com