Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobrý den, ráda bych věděla, jestli mohu dát okamžitou výpověď, když čerpám rodičovskou dovolenou? Nejsem ani ve zkušební době, ale ráda bych odešla okamžitě. Dítěti je 3,5 roku, nenavštěvuje žádné školní zřízení. jemožné odejít bez dvouměsíční výpovědní lhůty? děkuji za odpověď.
Dobrý den, to není možné. Pokud nejsou dány důvody podle §56 ZP, pak okamžitě odejít nelze. Buď podáte výpověď nebo se na rozvázání PP dohodnete.
Dobry den, rada bych se Vas zeptala jestli mi muze dat zamestnavatel vypoved v dobe kdy jsem na rodicovske dovolene ale mela jsem pracovni smlouvu na dobu urcitou po dobu rodicovske dovolene me predchudkyne bez konkretniho data.
Dekuji za odpoved.
Dobrý den, jestliže byl PP sjednán na dobu určitou, což lze sjednat i jako dobu zástupu za RD jiného zaměstnance, a ten nastoupil zpět do práce, tak PP skončil uplynutím sjednané doby. A to, že jste na RD v tomto případě nehraje roli.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com