Převedení na jinou práci a nová smlouva - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nová pracovní smlouva

Ivana Hlavínová, 04.04.2008 22:00:47

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné k nové smlouvě si vyžádat dodatek ke smlouvě, který se týká náplně práce. Mám na to nárok? Pracuji u firmy více než rok jako mistrová, kde mojí nadřízenou byla vedoucí. Nyní se z organizačních důvodů staly změny a to, že vedoucí bude dojíždět na pracoviště 2x za měsíc a já zde budu mít vše na starosti. Bylo mi řečeno,že si budu dělat jen svoji práci. Jenže to tak není. Ve smlouvě mi napsali novou funkci za mírně zvýšený plat,ale náplň práce žeprý zůstává stejná. Chtěla jsem teda dodatek ke smlouvě. Dostala jsem jen papír s vypsanými povinnostmi a odpovědnostmi, které mimo jiné měla moje vedoucí. Papír není ani nikým podepsán, kde se tedy monu domáhat o vydání dodatku, za jakých okolností mám na dodatek nárok a jakou formou by měl být podán, co by měl obsahovat?
Děkuji mnohokrát.
Ivana H.

Převedení na jinou práci a nová smlouva

Šárka Boučková, 04.04.2008 10:55:20

V práci mne pro nemoc z povolání budou převádět na jinou práci. Bude se mnou sepsána nová pracovní smlouva. Chtěla jsem se zeptat: Mohou mi v této nové smlouvě napsat zkušební dobu nebo by tam neměla být žádná zkušební doba? A zda by měli uvést v nové prac.smlouvě i důvod převedení. Děkuji moc za odpověď.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »