kamerovy system, poplatky za psa - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

kamerovy system, poplatky za psa

Hana Kadlecová, 03.04.2008 16:05:10

Dobrý den,
jsem členem bytového družstva, které nadhodilo na schůzi možnost zařízení kamerového systému v přízemí baráku kvůli bezpečnosti a dodržování čistoty v baráku a také zavedení placení poplatků za držení psa. Chci se zeptat, zda je možné tyto dvě věci zavést, pokud družstevníci odhlasují na schůzi že s tím většina souhlasí, nebo by museli souhlasit všichni další (nájemníci), či je to zkrátka nemožné zavést i se souhlasem. Kamerový systém je dle mne zásah do soukromí a poplatky za psy platí se již městu.
děkuji

Re: kamerovy system, poplatky za psa

Iva Cieslarová, 05.04.2008 19:58:19

Dobrý den, jsem domovnice v domě kde je 80 bytů.Byl dost problém udržet pořádek při celkové rekonstrukci jsme také nechali nainstalovat kamery a mohu Vám říct,že je v domě pořádek.Nejde totiž veškerý nepořádek svádět vždy na psy ale to můžete zjistit až když budete mít kamery.Nemusíte se obávat že příjdete o soukromí.Lidem kteří se chovají slušně kamery nevadí.Nejde o "šmírování" kamery se u nás kontrolují jedině že objevíme nějaký problém.Ale pro bezpečnost nájemníků (hlavně dětí)je to opravdu výborná věc.Nikdo neničí výtahy a nevyhazuje smetí,také opilci nezaneřádí výtahy a chodby.Pořiďte si je nebudete litovat.Psů máme v domě skoro 50!! a nepoznáte to.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »