Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,udělala jsem největší blbost v životě? Jsem přes rok rozvedená.Za doby trvání manželství jsme koupili řadový dům se zahradou,pořídili veškeré vybavení,opravy.Hodnota je kolem 2 200 000,-Kč.Máme dvě děti ve věku 17 a 15 let.Starší dcera zůstala se mnou,syn chtěl zůstat s otcem.S tím jsem také přistoupila na dělení majetku.Přece nebudu brát věci dětem,které tam dál mají domov.Vzala jsem si jen osobní auto v hodnotě 60tisíc a od manžela asi 50tisíc. Nic ze zařízení,jen své a dcery osobní věci.Slíbil,že se vyrovnáme mimosoudně,ale že nás nerozvedou,pokud nepodepíšeme vypořádání,takže napsal věci,které jsem si vzala a já HLOUPÁ to podepsala s ověřením podpisu. Dneska jsem dopadla tak,že mám v péči i syna o kterého se nestaral a v našem domově bydlí úplně cizí paní se svými dětmi.Opravdu už není možnost požádat o nové rozdělení majetku? Děkuji Iveta
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com