ZAMĚSTNAVATEL ZNEUŽIL MÉ OSOBNÍ ÚDAJE - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

ZAMĚSTNAVATEL ZNEUŽIL MÉ OSOBNÍ ÚDAJE

PETR MAYER, 25.03.2008 11:55:44

DOBRÝ DEN DNES JSEM ZJISTIL ŽE MŮJ ZAMĚSTNAVATEL VĚDOMĚ ZNEUŽIL MÉ OSOBNÍ ÚDAJE TÍM ŽE NECHAL POTVRDIT VE TŘECH PŘÍPADECH MOJÍ PREVENTIVNÍ PROHLÍDKU U LÉKAŘE KTERÉHO NEZNÁM DOKONCE JE VZDÁLEN OD MÉHO BYDLIŠTĚ 50 KM.PREVENTIVNÍ PROHLÍDKY JSI ZAJIŠŤUJI SÁM U SVÉHO LÉKAŘ. MÁM KOPIE BEZPEČNOSTNÍ KARTY ZE KTERÉ JE JASNÉ ŽE SE TAK STALO.VE ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNĚ ZAŽÁDÁM O VÝPIS PO 1.DUBNU KDE BY MĚL BÝT ZÁZNAM O ÚKONU ZA 11.MĚSÍC 2007.PAK POŠLU TYTO DOKUMENTY NA ÚŘAD PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ.
MÁM TAKÉ PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ A JAKÉ ?

Re: ZAMĚSTNAVATEL ZNEUŽIL MÉ OSOBNÍ ÚDAJE

Mgr. Oldřich Topka, 25.03.2008 16:21:12

Dobrý den, jestli chcete podat trestní oznámení, to si zvažte sám. Když se pro něj skutečně rozhodnete, tak si zadejte jeho sepsání u advokáta včetně posouzení, která skutková podstata mohla být tímto naplněna. Např. podle §178 trestního zákona neoprávněné nakládání s osobními údaji.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »