Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, 12 září 2005 jsem prodělala operaci malíku pravé ruky (ganglion) po měsíci a půl, jsem musela podstoupit druhou operaci (zkrácená šlacha). Po třech letech následovala třtí operace malíku, jelikož v něm zůstal vnitřní steh, který začal dělat problém (obalil se tvrdou kuličkou). Pěst nesevřu ani po třetí operaci.
Chtěla bych dát žádost o odškodnění. Nevím, jak mám přesně postupovat a jak dlouho trvá promlčecí lhůta. Zřejmě budu potřebovat posudek od soudního znalce (nevím, kolik je přibližná cena). Předem děkuji za odpověď V. Šarmanová
Dobrý den,v červenci 2007 se otec /93let/podrobil na soukromé oční klinice operaci šedého zákalu.Podle lékařů se mělo jednat o běžný bezbolestný zákrok trvající několik minut.Navzdory tomu ale operace trvala v bolestech skoro dvě hodiny došlo k silnému krvácení, poškození sítnice a trvalemů oslepnutí oka.
Následujících několik týdnů otec trpěl velmi silnými bolestmi hlavy. Tento stav, s tím spojené stresující trvalé následky a skutečnost,že druhé oko má omezené vidění vedl ke vzniku depresí,které ho trápí dodnes.
Prosím Vás o radu kam se obrátit se žádosti o odškodnění a co vše by v ní mělo být uvedeno.
Děkuji předem za odpověď
L.Knotek
Dobrý den,
rozhodně se nebude jednat o žádost, ale o značně náročný soudní spor.
Co nejdříve se obraťte na advokáta, který v této situaci bude více než nutný.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com