rozvod - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Rozhodnutí soudu

Jas, 04.06.2008 15:16:17

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby soud rozhodl, že za rozvrat manželství může partner, který návrh na rozvod nepodával?

rozvod

pavla, 04.06.2008 12:39:31

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,do jaké doby při rozvodu dohodou musí být provedeno majetkové vypořádání fakticky ne na papíře.Děkuji za odpověd

žádost o radu

Tana, 04.06.2008 10:46:32

chtěla bych vědět,zda mam nejaký nárok na finanční vyrovnání od manžela,se kterým se rozvádíme, za to,že svým chováním se velmi podílel na mém zhoršení zdravotního stavu,které vedlo k plné invaliditě a tím jsem už pět let odkázána jen na svůj plný inv. důchod.Díky onemocnění jsem přišla o práci,beru 9.000, když jsem pracovala jsem pobírala 15.000 čistého.Podotýkám,že inv.důchod je jediný fin.zdroj k mému životu.Děkuji.

rozvod

Jana Žemličková, 23.03.2008 07:56:10

Dobrý den.Prosím o radu.Chci se s manželem rozvést z důvodu jeho častého a nadměrného požívání alkoholu a z důvodu ohrožení dětí.Syna,který je tedy plnoletý,již 2x pod vlivem alkoholu napadl.Máme ještě další 2 nezletilé děti a domek.Tento domek jsme získali darem od mé,v současnosti již nežijící příbuzné.Jedna polovina domu je v podílovém a vlastnicví a druhá polovina domu je bezpodílovém vlastnictví.Chtěla bych v tomto domku s dětmi i po rozvodu zůstat a nemám prostředky na jednorázové vyplacení manžela.Lze mu jeho podíl splácet?A lze toto stanovit nějakým usnesením soudu?Myslím, že dohoda s ním nebude v žádném směru možná.Děkuji. Jana Žemličková

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »