Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Mám uzavřenou exklusivní smlouvu na prodej bytu, ale dnes jsem s překvapením zjistila, že realitní kancelář PROLUX je neseriózní. Jedná se o jednání s potencionálním kupcem, kdy vůbec nereaguje na případné telefony nebo odvětí, že se ozve, ale již tak neučiní.
Smlouvu mám na půl roku a při odstoupení po mě budou chtít sjednanou provizi. I při podepisování smlouvy mi tedy uvedli mylné informace.
Nevím co mám dělat, proto se obracím na Vás.
Chtěla bych vědět, zda-li lze od této smlouvy odstoupit bez pokut.
Všem obětem i případným zájemcům - mrkněte na stránky "proluxovat.kvalitne.cz", kde začaly být zveřejňovány rady, jak s Proluxem bojovat.
Dobrý den, diskuzí na téma "Proluxu" již najdete na internetu celou řadu. Pokud ale jde o revizi jejich smluv a možnosti na odstoupení, musíte se obrátit na komerční právní služby.
Po internetu (e-mailem)jsme uzavřeli objednávku na dílo.
Možnost odstoupení byla nejpozději 10 dnů před zahájením
akce.Tuto podmínku jsme splnili,akci jsme zrušili meilem,telefon i fax měli vypnutý a v neděli byl poslední den.Nyní po nás chtějí storno poplatek nejdříve,z důvodu
pozdního oznámení o zrušení,když jsme doložili včasné
odeslání meilu,argumentovali tím,že zrušení mělo být pro-
vedeno písemně.O písemném odstoupení od objednávky nebylo
nic ani v objednávce,ani v podmínkách.Mají pravdu?
Děkuji Ratajová
Dobrý den,
bez znalosti bližších podrobností lze těžko hodnotit, jak je to správně.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com