Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
podepsal jsem smlouvu ve dvou vyhotoveních. Jedno vyhotovení jsem si přečetl a se souhlasem podepsal. Do druhého vyhotovení si dotyčný připsal určité věci, o kterých jsem nevěděl. Samozdrřejmě jsem ho též podepsal v domnění, že jsou obě vyhotovení stejná. Je takováto smlouva platná? Obě vyhotovení by měli být stejná!?, nebo mu to projde?
Dobrý den,
samozřejmě záleží na obsahu smlouvy a na tom, zda-li si připisoval až dodatečně po podpisu, nebo tam jeho vpisky byly již před Vaším podpisem.
Vpisky byly provedeny již před podpisem, ale myslel jsem, že pokud je tatáž smlouva ve dvou vyhotoveních, měli by být obě stejná, nebo ne?
A to jestli tam bylo něco připsáno po nebo před podpisem by se asi těžko dokazovalo...
Dále mám ještě jeden dotaz ohledně reklamace mobilu.
Po třech reklamacích zapsaných v záručním listu, jsem se zeptal v prodejně jestli je možné, aby mi vrátili peníze, ale bylo mi řečeno, že až při čtvrté reklamaci a k tomu ještě, že záruční list nebude stačit a musím k tomu ještě přiložit zprávu, kterou zaslal servis po každé reklamaci. Tedy vpodstatě to, že záruční list se třemi zapsanými reklamacemi vpodstatě nic neznamená,což se mi zdá trochu divné....
díky za odpověď
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com