Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, v minulosti jsem se svym zamestnavatelem uzavrela kvalifikacni dohodu na studium na VS. Nyni ale uvazuji z osobnich duvodu o zmene zamestnani. V dohoda je zminen zavazek = moje povinnost setrvat 5 let u zamestnavatele, jinak uhradit sjednanou castku. Pozadavek samozrejme respektuji, jen mam dotaz, jaky okamzik znamena - uspesne ukonceni studia - je to dnem, kdy byly splneny vsechny pozadavky - tj. vykonani posledni zkousky a tim splneni vsech studijnich povinnosti nebo je to den, kdy jsem obdrzela diplom o ukonceni? V mem pripade mezi temito daty je 3,5 mesice rozdil, tak bych chtela vedet, od kdy se lhuta pocita. Dekuji za odpoved
Dobrý den, dnem ukončení studia na VŠ podle zákona č. 111/98 Sb., o vysokých školách, je den, kdy byla vykonána státní zkouška předepsaná na závěr studia nebo její poslední část. To, kdy jste fakticky obdržela diplom není tedy ve Vaší věci nijak podstatné.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com