Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den, chci prodat dr. byt (převod členských práv družstva). Jsem clenem druzstva 5,5 let, tudiz by se na me melo vztahovat osvobozeni od dane z prijmu. Nez se mi, ale podari byt prodat (pristich 3-4 mesice), chci v co nejkratsi dobe prehlasit trvale bydliste do nove nemovitosti. Muzete mi prosim sdelit, zda podminka osvobozeni od dane min. 5 let, je podminena take trvalym bydlistem nebo staci byt clenem druzstva vice nez 5 let. Mam obavu, abych kvuli prehlaseni trvaleho bydliste nemusela platit dan z prijmu. Nabyte prostredky z prodeje dr.druzstva chci ihned pouzit na splaceni uveru, ktery jsem uzavrela pro koupi nove nemovitosti.
Dekuji predem za odpoved
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com