Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
jsem vice jak pul roku rozvedena,pred snatkem jsem byla vylucnym najemcem obecniho bytu(smlouva byla napsana na mne),ale behem manzelstvi jsme tanto byt vymenili za mensi a nova najemni smlouva jiz znela na oba manzele.Byvaly manzel se pred casem odstehoval,vzal si vsechny sve osobni veci a vratil i klice od bytu,ale trvaly pobyt nezrusil.Nase manzelstvi bylo kratke(jen 5 let),manzel pochazi z jineho mesta a ke mne se pred snatkem pristehoval.Nyni zacal vyhrozovat,ze se vrati zpet do bytu,ze na to ma pravo,jelikoz zde ma porad trvaly pobyt.Jiz 6 mesicu neprispiva na najem ani inkaso, v byte se nezdrzuje.Poradte mi prosim,co mohu udelat,aby mi dale nevyhrozoval navratem,jelikoz nase bydleni behem rozvodu a po nem bylo komplikovane,plne naschvalu a konfliktu z jeho strany.Majetkove nejsme vyrovnani a jelikoz nechci pristoupit na jeho navrh,vydira me tim,ze se vrati.
Dobrý den,
pokud by se chtěl vrátit, jednoduše ho dovnitř nepouštějte. Zároveň podejte na obecní úřad žádost o zrušení jeho trvalého bydliště, uveďte, že se na této adrese nezdržuje dlouhou dobu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com