zruseni spol.najmu bytu - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

zruseni spol.najmu bytu

Tana Kobielusova, 09.03.2008 18:57:48

jsem vice jak pul roku rozvedena,pred snatkem jsem byla vylucnym najemcem obecniho bytu(smlouva byla napsana na mne),ale behem manzelstvi jsme tanto byt vymenili za mensi a nova najemni smlouva jiz znela na oba manzele.Byvaly manzel se pred casem odstehoval,vzal si vsechny sve osobni veci a vratil i klice od bytu,ale trvaly pobyt nezrusil.Nase manzelstvi bylo kratke(jen 5 let),manzel pochazi z jineho mesta a ke mne se pred snatkem pristehoval.Nyni zacal vyhrozovat,ze se vrati zpet do bytu,ze na to ma pravo,jelikoz zde ma porad trvaly pobyt.Jiz 6 mesicu neprispiva na najem ani inkaso, v byte se nezdrzuje.Poradte mi prosim,co mohu udelat,aby mi dale nevyhrozoval navratem,jelikoz nase bydleni behem rozvodu a po nem bylo komplikovane,plne naschvalu a konfliktu z jeho strany.Majetkove nejsme vyrovnani a jelikoz nechci pristoupit na jeho navrh,vydira me tim,ze se vrati.

Re: zruseni spol.najmu bytu

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 12.03.2008 13:16:12

Dobrý den,
pokud by se chtěl vrátit, jednoduše ho dovnitř nepouštějte. Zároveň podejte na obecní úřad žádost o zrušení jeho trvalého bydliště, uveďte, že se na této adrese nezdržuje dlouhou dobu.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »