Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,prosím o radu. Musí veřejná obchodní společnost,která nepodléhá auditu, zveřejnit svou účetní uzávěrku v obchodním rejstříku? děkuji
Dobrý den,
jsem jediným společníkem s.r.o. a potřebovala bych zapsat změnu mého bydliště v OR. Mohli byste mi, prosím, poradit, jak mám postupovat a kolik se za změnu bude platit. Mohu změnu provést i já nebo pouze jednatel společnsoti.
Děkuji za pomoc.
S pozdravem Jana Motyková
Dobrý den, návrh na změnu v OR podává statutární orgán (tedy jednatel), pokud k tomu nezplnomocní jinou osobu. Podpisy na návrhu musí být úředně ověřené. Správní poplatek za změnu činí 1.000,-Kč.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dlouho rejstříkovému soudu trvá zapsat změnu do OR. Je na to nějaká zákonná lhůta? Návrh jsem podal 11.2.2008 a dnes 7.3.2008 to stále není zapsáno. Díky a s pozdravem Novák
Dobrý den, podle §200db obchodního zákoníku platí, že není-li stanovena jiná lhůta zvláštním právním předpisem, pak má být zápis učiněn do 5 pracovních dnů ode dne podání návrhu. Vzhledem k množství agendy, které musejí rejstříkové soudy přijímat a vyřizovat, však velmi často nestíhají tyto lhůty dodržovat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com