Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, žádám Vás zdvořile o radu.Můj přítel se stal tzv. bílým koněm. Obvodní Městský soud v tomto rozhodl dne 3.3.2003 cituji : " Takto důsledně však soud I. stupně nepostupoval při úvaze o náhradě škody způsobené trestním činem. K trestnímu řízení se včas a řádně se svým nárokem na náhradu škody připojila poškozená firma a domáhala se úhrady částky což odpovídá hodnotě předmětného vozidla. Ze správy Interpolu však vyplývá, že toto vozidlo bylo zajištěno v Rusku a nic nebrání jeho vrácení oprávněnému majiteli v České republice. Byť odvolací soud tuto firmu vyzval k tomu, aby doložila, zda poskytla součinnost potřebnou k tomu, aby jí mohlo být vozidlo předáno, tato na výzvu nijak nereagovala. Nepochybné všakje že za daných okolností nejsou splněny předpoklady pro zavázání obžalovaného k náhradě škody v plné výši hodnoty tohoto voidla.Dnešního dne tj. 5.3. 2008 jsem obdržela od firmy "oznámení o postoupení pohledávky ".Pokud je mi známo pohledávka nebyla postoupena žádnému soudu.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com