Kategorie: Občanské právo / Dědictví
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat co mohu dělat ohledně dědictví po rodičích.Je nás pět sourozenců tři jsme chtěli vyplatit a dvěma zůstal barák.Ted´ už je po uplynutí doby na vyplacení a přestaly s námi úplně komunikovat.Chtěla bych vědět jestli je nějaká možnost,že barák by mohl dostat jiný sourozenec a ostatní vyplatit(všichni by s tím souhlasili až na jednoho),nebo co jiného dělat dál.
Děkuji za odpověd¨
Na tento dotaz Vám již bylo včera v jiné sekci odpovězeno.
Omlouvám,že zase píši,ale odpověd´ jsem nenašla.V jaké sekci mám hledat?Děkuji
Odpověď máte tam, kam jste vložila dotaz. Zde opravdu není prostor, to za Vás hledat.
Pokud máte v rozhodnutí stanovenu povinnost ostatních zaplatit Vám vypořádací podíl a dosud tak neučinili, je třeba tuto povinnost vymáhat. Podejte soudu žalobu na zaplacení.
Jinak, nezaplacením se nemovitost na jiného sourozence nepřevádí. Vlastník by ji musel prodat či darovat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com