dědictví mezi sourozenci - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

dědictví mezi sourozenci

Alena Šubrtová, 03.03.2008 16:43:00

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat co mohu dělat ohledně dědictví po rodičích.Je nás pět sourozenců tři jsme chtěli vyplatit a dvěma zůstal barák.Ted´ už je po uplynutí doby na vyplacení a přestaly s námi úplně komunikovat.Chtěla bych vědět jestli je nějaká možnost,že barák by mohl dostat jiný sourozenec a ostatní vyplatit(všichni by s tím souhlasili až na jednoho),nebo co jiného dělat dál.
Děkuji za odpověd¨

Re: dědictví mezi sourozenci

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 04.03.2008 09:15:02

Na tento dotaz Vám již bylo včera v jiné sekci odpovězeno.

Alena Šubrtová, 04.03.2008 16:05:04

Omlouvám,že zase píši,ale odpověd´ jsem nenašla.V jaké sekci mám hledat?Děkuji

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 04.03.2008 16:13:04

Odpověď máte tam, kam jste vložila dotaz. Zde opravdu není prostor, to za Vás hledat.

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 04.03.2008 16:14:57

Pokud máte v rozhodnutí stanovenu povinnost ostatních zaplatit Vám vypořádací podíl a dosud tak neučinili, je třeba tuto povinnost vymáhat. Podejte soudu žalobu na zaplacení.
Jinak, nezaplacením se nemovitost na jiného sourozence nepřevádí. Vlastník by ji musel prodat či darovat.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »