Příspěvek pro studenta který bydlí sám - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Příspěvek pro studenta který bydlí sám

Petra Vitnerova, 03.03.2008 16:18:56

Dobrý den. Jsem studentka. Bydlím v podnájmu se spolubydlícím. Z domova jsem se musela odstehovat, kvůli závažným rodinným problémům. Finance, které za měsíc obdržím stačí přeně na zaplacení části nájmu. Je to přízpěvek na dítě (700 Kč) a alimenty (500Kč). Nemám však již na ostatní potřebné věci (jídlo, oblečení, věci potřebné ke studiu). Byla jsem se zeptat na Úřadu práce- Správa sociálního zabezpečení. Ptala jsem se zda-li mám na nějaký příspěvek nárok. Bylo mi řečeno, že ne. Myslím, že je to hloupost, aby studující mladý člověk, který nemá v podnájmu trvalé bydliště nedostal žádný příspěvek. Prosím poraďte. Předem děkuji Vitnerová Petra

Re: Příspěvek pro studenta který bydlí sám

D.S., 10.03.2008 03:28:07

Jakou studujete skolu?

Re: Příspěvek pro studenta který bydlí sám

Michal Černý, 02.10.2009 09:23:34

Dobrý den, mám dotaz.je mi 24let a už bydlím několik let sám a letos v říjnu jsem nastoupil na vysokou školu ZCU strojirenskou v Plzni.na 3-letý bakalářský obor. příjmy nemám žádne a zatím žiji jen ze svých úspor a ubytovacího stypendia ve výši 800 od skoly.
Chtěl bych poradit na co mam jakozto student bez zajisteni (rodice apod.) narok od statu. je to velice obtizne v dnesni dobe, platit najem, studium, jidlo atd. na spoustu veci mi uz nezbyva.prispevek na dite nepobiram

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »