Přebírání bytu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Přebírání bytu

mimar, 09.03.2008 16:05:16

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat, jak postupovat při přebírání nového bytu. Při prvním přebírání jsem byt odmítl přebrat. Do předávacího protokolu jsem uvedl veškeré závady a termín jejich odstranění, na kterém jsme se se stavbou domluvili. Firma nejenže termín odstranění nedodržela, ale také mě od té doby vůbec nekontaktovala. Za odpověď předem děkuji.

Přebírání bytu

Pavel Michna, 03.03.2008 14:55:35

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu, jak postupovat v případě přebírání zcela nového bytu (součást polyfunkčního domu) a no co si dát při přebírání bytu a uzavírání kupní smlouvy pozor, popřípadě, kde hledat tyto informace. Děkuji

Re: Přebírání bytu

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 04.03.2008 09:40:53

Dobrý den,
pozor si dejte především u podpisu kupní smlouvy, aby byli přesně označeni účastníci a správně uveden předmět koupě. Jinak tato problematika by vystačila na několik stran.
Pokud se obáváte, konzultujte věc vč. smlouvy s advokátem.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »