jízdenka pro jednotlivou jízdu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

jízdenka pro jednotlivou jízdu

Karel Hanousek, 02.03.2008 17:09:24

Dobrý den,po nástupu do MHD jsem si označil jízdenka pro jednotlivou jízdu ve strojku na označování jízdenek. Strojek udělal charakteristický zvuk, obvyklý při vložení lístku. Poté jsem byl zkontrolován revizorkou, ktrá ale zjistila, že můj lístek není řádně označený. A k mému překvapení opavdu na něm chyběl - nebylo tam nic. Je pravda, že jsem si to měl dle "přepravních podmínek" zkontrolovat, ale vzhledem k tomu, že zažízení udělalo správný charakteristický zvuk, mě to nenapadlo. Při kontrole se ihned ozvali tři spolucestující, kteří nastupovali za mnou do MHD a viděli mě jak si lístek značím. Sami přešli při označování svých lístků kolem mne k vedlejšímu strojku. Jednoho z nich mám i jako svědka na zápisu o provedené kontrole. Revizoři strojek vyzkoušeli a jim lístek označil.Pokutu jsem zatím nezaplatil. Mám nějakou šanci to vyhrát? Předem děkuji za odpověď! Karel Hanousek

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »