Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, jsem na md a mojí dceři budou v březnu2008 tři roky. Jsem těhotná (termín porodu září/08). Zaměstnavatel mě požádal abych nastoupila, ale na jiné místo ve firmě(pouze na 4hod/den). Chci nastoupit, ale nechci přijít o PPM.Jakou smlouvu s ním mám uzavřít? a z čeho mi budou vypočítávat mateřskou, až na ní nastoupím před porodem? Budu si moct vybrat variantu čerpání? Děkuji
Dobrý den, musíte změnit pracovní smlouvu na jiný druh práce, bylo by dobré aby Vám platila i dál. Podle §8 zák.č. 88/1968 Sb. platí, že pokud u zaměstnankyně za trvání téhož zaměstnání vznikne nárok na další peněžitou pomoc v mateřství z tohoto zaměstnání v období do 4 let věku předchozího dítěte, považuje se za denní vyměřovací základ denní vyměřovací základ zjištěný pro výpočet předchozí peněžité pomoci v mateřství, pokud je vyšší než denní vyměřovací základ zjištěný pro výpočet další peněžité pomoci v mateřství.
Pokud jde o volbu varianty čerpání rodičovského příspěvku informujte se přímo na úřadu státní sociální podpory (úřad práce nebo v Praze úřad městské části).
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com