Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená transformační podíl? Jde o to, že mám uzavřenou kupní smlouvu na prodej živého a mrtvého zemědělského inventáře a zásob. Kupující by měl splácet min. 3% ročně ze sjednané kupní ceny, což nesplňuje.Platí prý 15% daň z transformačního podílu, který z kupní ceny odečítá. Prosím Vás o vysvětlení. Velmi děkuji. S poděkováním a pozdrvem. Marcela
Vážená Marcelo,
připravte se na velké těžkosti - křivdy v zemědělství de facto téměř napraveny nebyly a vymáhání Vašeho transformačního podílu (úhrady) bude těžké. Jak toto stát může dovolit? Je to do nebe volající!! Setkala jsem se s tolika případy nespravedlností v zemědělství! Všechny ostatní krádeže (= postup komunistů v roce 1948) byly jakž takž napraveny. Kdo vlastnil malou továrnu či činžák, dostal je zpět. Komu komunisti sebrali hospodářskou usedlost s chovem zvířat, stroji a půdou, dostal možná zpět půdu, ale v ostatním byli všichni sedláci nevýslovně okradeni - s požehnáním státu.
Soucítím s Vámi. Podobně na tom je moje matka, která také byla okradena.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com