Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den.
Nevim jak zacit,ale snad mi to pujde.
Asi pred 2rokama jsem si vzala pujcky ktere jsem si vzala na zaklade falesne prace. Chvilkama jsem platila vsechny pujcky a presnou sumu. Pak jsem se rozhodla odjet a vydelat tyhle penize v Anglii. Bohuzel jsem prestala platit,protoze vse bylo slozitejsi. Doslo to k soudu a pak jsem vypovedela ze praci jsem nemela,ale falsovala podpis.
Soud mi naridil zaplatit 2pujcky do 2et. Jednu pujcku uz mam skoro zaplacenou,ale spolecnost Cetelem mi stale narusta a ja si uz nevim rady.
Mimo to mam 2smenky ktere i se soudnima vylohama a pravnikama se vysplhaly na vysokou castku. Na smenky posilam opravdu minimum.
V listopade se stehuju zpatky na Moravu a chci si najit praci. Mam uz dohodnute brigady takze dostanu i smlouvu. Jen kdyz jsem pred 2roky si brala tyto pujcky tak jsem mela 18 let a ukoncila skolni dochazku v 2.rocniku a opet bych chtela zacit studovat,ale dalkove.
Nevim do jake kategorie zapadam, ale vim ze potrebuju pomoc a jit do skol
Dobrý den,
chtěla bych vyhlasit osobni bankrot jako fizicka osoba.Doslechla jsem se však,že tento osobni bankrot nemuže podat člověk který má dluh u pojištovny,banky atd.Mužete mi prosím říct,zda člověk s těmito dluhy nemuže opravdu vyhlasit tento bankrot?předem děkuji za odpověd s pozdravem Čechanovičova.
Dobrý den,ráda bych se zeptala na termín"osobní bankrot",nějaké informace jsem již studovala,ale ráda bych se zeptala zda je možné a hlavně jak o to zažádat..Myslím,že má situace už je neunosná,exekutorum častky nestačí a jejich požadavky jsou neunosné,jsem sice ještě vdana,ale s manželem nežiji,mám 2 dcery,snažím se splácet co jde.Mam byt v ov,ale v něm žiji a po prodeji bych neměla kam jit,takže mě zajíma variata 5let-živ.minimum.A také jak se všichni věřitelé dozví,že jsem o to zažadala.Předem moc děkuji za rady a nebo kam se mám obratit..děkuji krasný den Lacinova
Dobrýn den,
mám stejný problém jako vy. Mohu se Vás zeptat zda- li jste to vyřešela. Ani já si s tím nevím rady. Prosím o radu.
Děkuji
Hauserová
Email: ahauserova@centrum.cz
Dobrý den,
Chtěla bych vyhlásit osobní bankrot a nikde jsem se nedočetla zda při podání žádosti soudu se skládá nějaký poplatek předem.A dále si nevím rady s vyplněním formuláře v bodě č.07:podrobný popis okolností,z nichž lze usuzovat na výši hodnoty plnění,které při oddlužení obdrží nezajištění věřitelé dlužníka.S touto právnickou větou si opravdu nevím rady. Děkuji za odpověď s pozdravem Lisová
Dobrý den ,prosila bych poradit ,jak lze postupovat aby byl vyhlášen osobní bankrot na mou osobu?Jsem z Brna a nevím kde je v Brně tato možnost, prosím o souhrný rozpis věcí které jesou k tomu potřeba a případný vzor žádosti k vyhlášení osobního bankrotu jako fizická osoba.Děkuji Jandorová
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com