Osobni bankrot - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Prosim o pomoc

lucie Nedbalova, 18.10.2010 17:51:53

Dobry den.
Nevim jak zacit,ale snad mi to pujde.
Asi pred 2rokama jsem si vzala pujcky ktere jsem si vzala na zaklade falesne prace. Chvilkama jsem platila vsechny pujcky a presnou sumu. Pak jsem se rozhodla odjet a vydelat tyhle penize v Anglii. Bohuzel jsem prestala platit,protoze vse bylo slozitejsi. Doslo to k soudu a pak jsem vypovedela ze praci jsem nemela,ale falsovala podpis.
Soud mi naridil zaplatit 2pujcky do 2et. Jednu pujcku uz mam skoro zaplacenou,ale spolecnost Cetelem mi stale narusta a ja si uz nevim rady.
Mimo to mam 2smenky ktere i se soudnima vylohama a pravnikama se vysplhaly na vysokou castku. Na smenky posilam opravdu minimum.
V listopade se stehuju zpatky na Moravu a chci si najit praci. Mam uz dohodnute brigady takze dostanu i smlouvu. Jen kdyz jsem pred 2roky si brala tyto pujcky tak jsem mela 18 let a ukoncila skolni dochazku v 2.rocniku a opet bych chtela zacit studovat,ale dalkove.
Nevim do jake kategorie zapadam, ale vim ze potrebuju pomoc a jit do skol

Osobni bankrot

Petra Čechanovičova, 23.02.2008 18:01:47

Dobrý den,
chtěla bych vyhlasit osobni bankrot jako fizicka osoba.Doslechla jsem se však,že tento osobni bankrot nemuže podat člověk který má dluh u pojištovny,banky atd.Mužete mi prosím říct,zda člověk s těmito dluhy nemuže opravdu vyhlasit tento bankrot?předem děkuji za odpověd s pozdravem Čechanovičova.

Re: Osobni bankrot

kamila lacinova, 22.04.2008 17:31:08

Dobrý den,ráda bych se zeptala na termín"osobní bankrot",nějaké informace jsem již studovala,ale ráda bych se zeptala zda je možné a hlavně jak o to zažádat..Myslím,že má situace už je neunosná,exekutorum častky nestačí a jejich požadavky jsou neunosné,jsem sice ještě vdana,ale s manželem nežiji,mám 2 dcery,snažím se splácet co jde.Mam byt v ov,ale v něm žiji a po prodeji bych neměla kam jit,takže mě zajíma variata 5let-živ.minimum.A také jak se všichni věřitelé dozví,že jsem o to zažadala.Předem moc děkuji za rady a nebo kam se mám obratit..děkuji krasný den Lacinova

Alena Hauserová, 28.01.2011 11:08:28

Dobrýn den,
mám stejný problém jako vy. Mohu se Vás zeptat zda- li jste to vyřešela. Ani já si s tím nevím rady. Prosím o radu.

Děkuji
Hauserová

Email: ahauserova@centrum.cz

Renáta Lisová, 09.01.2009 09:37:20

Dobrý den,
Chtěla bych vyhlásit osobní bankrot a nikde jsem se nedočetla zda při podání žádosti soudu se skládá nějaký poplatek předem.A dále si nevím rady s vyplněním formuláře v bodě č.07:podrobný popis okolností,z nichž lze usuzovat na výši hodnoty plnění,které při oddlužení obdrží nezajištění věřitelé dlužníka.S touto právnickou větou si opravdu nevím rady. Děkuji za odpověď s pozdravem Lisová

Radka Jandorová, 02.02.2009 08:45:57

Dobrý den ,prosila bych poradit ,jak lze postupovat aby byl vyhlášen osobní bankrot na mou osobu?Jsem z Brna a nevím kde je v Brně tato možnost, prosím o souhrný rozpis věcí které jesou k tomu potřeba a případný vzor žádosti k vyhlášení osobního bankrotu jako fizická osoba.Děkuji Jandorová

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »