Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám dotaz ohledně daně z prodeje automobilu.Pořídili jsme si automobil na leasing, který jsme spláceli 4 roky.Hned jak leasing skončil, jsme si pořídili nové auto a stávající jsme dali jako akontaci(takže vlastně prodej). Jak je to s daní. Děkuji za info
Dobrý den,
jako soukromá osoba jsem mněla auto na splátky,
odkupní cena v Lednu byla 1150kč v Unoru jsem ho prodala
za 100000. Musím platit daň z přímu? Auto jsem mněla jako provozovatel 5 let.
Děkuji
Můj dotaz zní,zda platí ještě povinnost přiznání daně ze zisku prodeje automobilu z dovozu,který nebyl v držení původního nabyvatele nejméně jeden rok.Promiňte ale nemohu to znění nikde najít.Byl ten
zákon novelizován,či platí ta verse původní?Děkuji za celé znění týkajícího se tohoto problému.
Dobrý den jsen OSVČ a na podnikání jsem měl os.auto
které jsem po pěti letech vyjmul z podnikání a následně
prodal. Jaká je povinnost platit daň z prodeje.Děkuji.
Dobrý den, chttěl bych se zaptat, zda musím plati daň z příjmu. Koupil jsem ojeté auto a po 3 měsících ho prodal se ztrátou.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com