Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
uzavřela jsem nájemní smlouvu na dobu určitou a to od 1.dubna do 30. června. Minulý měsíc při předání nájmu jsem s podnájemníkem uzavřela další nájemní smlouvu, ale už na půl roku tudíž od 1.července až do 31. prosince, ale vyskytli se nějaké problémy a já bych potřebovala byt nutně prodat...dá se s tím něco dělat? Jednou jsem našla nějaký zákon o tom že poku pronajatou nemovitost prodávám tak mohu nájemní smlouvu ukončit dřív za účelem prodeje, ale nyní to nemohu nikde najít děkuji
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně podnájemní smlouvy.Jsem nájemce bytu, který vlastní MÚ,asi 2 roky mám povolení od MÚ na podnájem bytu,takže v bytě mám podnájemce.Zajímá mě,pokud bude podnájemce bydlet v bytě delší dobu 3 roky nebo více, zda si nemůže nárokovat bydlení v tomto bytě. Podle obč.zákoníku si myslím, že ne, ale ráda bych znala názor odborníka. Dále bych se chtěla zeptat - dceři bude příští rok 18 let, zda je možné přepsat nájemní smlouvu na dceru, když je byt MÚ.Předem vám děkuji za odpověď
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com